Wat is jouw nieuwe verhaal?

Alles is nu anders. Hoe ga je dat communiceren? Gebruik video en animatie om jouw verhaal te vertellen.
En zorg dat je opvalt en dat iedereen het ziet.

“Fourcorners is een heel fijne en professionele partij om mee samen te werken. Sterk in concepten, schakelen snel én ze zijn heel prettig in de omgang. Een productie van Fourcorners levert altijd een prachtig resultaat op!”
Madelon Hermsen Beeldredacteur @ Radboudumc

Nieuwe verhalen te vertellen? Nu de wereld er net even anders uitziet, moet je door. Je vernieuwde brand of werkwijze naar buiten brengen. Laten zien dat jij er nog steeds bent, sterker dan ooit. #brandnewstories vertellen, oftewel Tijd voor een Nieuw Verhaal.

Wij helpen jou als marketeer met het vertellen van jullie nieuwe verhaal. We doen dit voor A-merken of merken die een sterke positie in de branche hebben of willen veroveren. We vertalen jouw verhalen naar sterke films en animaties. Dat deden we al en dat blijven we doen in de toekomst. Alleen nu met nog meer overtuigingskracht.

Kleiner marketingbudget? Zet meer in op online

Misschien is je marketingbudget kleiner geworden. Schrik daar niet van, maar zet het creatief in. Investeer in betaalbare middelen die snel resultaat geven. Zet meer in op online. Wij helpen je met opvallende content voor jouw campagnes. Of je nou een grootse indruk wil maken online, op een event, via een presentatie of mailing. Doe je dat goed, dan sta je voordat je het weet weer aan de top van de food chain. En kijkt iedereen naar jou.

3 redenen om samen te werken met Fourcorners
  • We vertellen al verhalen met film sinds 2003 en verrassen je met onze creatieve concepten.
  • We zijn gek op cinematografie en die ‘filmische’ look vormt een rode draad in al onze films.
  • Geen blabla. Je krijgt wat we beloven. Hoe langer we samenwerken hoe beter het wordt!
Tip: Zorg voor een goede verspreiding

Je video is klaar. Je zet hem op YouTube, je website, je eigen social kanalen en in je nieuwsbrief. Maar hoe zorg je dat je doelgroep hem ziet en in actie komt? Start een online campagne. Ook voor zakelijke doelgroepen. Wij zorgen voor de juiste formaten; breed, vierkant… you name it. Hulp nodig bij het opzetten van zo’n campagne? Dan springt een van onze digital partners graag bij. Easy does it.

Gratis sparringsessie

Misschien weet je nog niet helemaal hoe je dit moet aanpakken of twijfel je over hoe je jouw verhaal het beste overbrengt. Vraag dan hieronder een gratis sparringsessie aan. We maken graag tijd voor jou vrij.

Vraag een gratis sparringsessie aan

Over jouw verhaal in een video of animatie

    (Je ontvangt onze informatie of offerte via e-mail)

    (Voor extra vragen over jouw bericht)

    Of bel met ons op 088 – 0184 001