Brandvideo voor Be Informed

Brandvideo voor Be Informed

Voor Be Informed, ‘agile accelerator for digital development‘ ontwikkelden we deze poëtische brandfilm waarin hun vier oplossingen centraal staan; Automated Processes, Customer journeys, Compliance en Orchestration.

Uitdaging

Be Informed timmert aan de weg met haar innovatieve platform waarmee ze complexe kennisprocessen automatiseert. Om Be Informed international groot te maken is een nieuwe marketingafdeling opgericht. Voor het creëren van nieuwe film en -animatiecontent zocht Be Informed een partner, die hen begrijpt en die samen met hen spart over de juiste content. Dit is het eerste resultaat, de ‘Hero’-brandvideo die lading geeft aan het merk Be Informed. Het doel is om nieuwsgierigheid op te wekken. Niet om te vertellen wat Be Informed doet, maar om een gevoel bij het merk te krijgen.

Aanpak

We hebben een mooi concept voor de brandfilm ontwikkeld, waarin op een poëtische én innovatieve manier hun 4 oplossingen worden aangestipt. De vertelstem vertelt vanuit het perspectief van de klant. Je hoort haar overpeinzingen en de problematiek waar ze mee zit. Het is een prachtige combi geworden van beeld en animatie. We zorgden voor het hele traject, van concepting tot casting, van het vinden van de juiste locatie tot het maken van de opnamen en van montage tot animatie. Naast deze film ontwikkelen we technische animaties en gefilmde testimonials om uit te leggen wat Be Informed voor klanten kan betekenen en hoe ze dat doen.

Resultaat

– Be Informed heeft een nieuw, innovatief gezicht gekregen
– De film pronkt op de speciale landingspage, siert alle presentaties en zet Be Informed sterk neer
– Reacties: “Gaaf!” “Heel veel kwaliteit!” “Concreet genoeg zonder zaken uit te sluiten” “Fantastisch geanimeerd!” “Wat een knap werk!” “Dit gaan we zeker delen met ons netwerk!” “Top gedaan!”

Zo ziet de brandfilm er online uit:
Be Informed website

.    Be Informed brandfilm

 

Bekijk hier de korte Happy holidays-groet, gebaseerd op de brandfilm:

“Reacties op de film: Gaaf! Heel veel kwaliteit! Concreet genoeg zonder zaken uit te sluiten. Fantastisch geanimeerd! Wat een knap werk! Top gedaan!”
Pauline Kampinga Marketing Manager, Be Informed