Bedrijfsfilm laten maken

71% van het online verkeer bestaat uit video. Hoe springt jouw merk hier nog tussenuit?
Fourcorners maakt branding bedrijfsfilms die uitblinken en koppelt er een campagne aan om jouw merkbekendheid te vergroten.

Een bedrijfsfilm die meteen effect heeft? Wij vertellen jouw brand story op een vernieuwende manier die direct opvalt tussen alle bestaande online content en koppelen hier een videomarketingcampagne aan op social media voor meer merkbekendheid en om leads te genereren. We geven jouw merk of organisatie een eigen gezicht met onze film(s), wat een voelbaar positief effect heeft op jouw merkbeleving. Laat je verrassen door onze kijk op branding films met bijbehorende social media campagne.

Een bedrijfsfilm van Fourcorners betekent

  • Je valt direct op tussen alle bestaande online content.
  • We zorgen voor meer leads en merkbekendheid met onze videocampagne.
  • Wacht niet langer en maak met ons een film die geld oplevert.
“Dankzij jullie branding bedrijfsfilm doen we er nu echt toe als merk. Super!”
Matijs Vaessen, SPIN Remote
Mathijs Vaessen SPIN Remote

Ook een bedrijfsfilm die eruit springt?

We helpen je hier graag bij.
Ontvang vrijblijvend een offerte. Binnen 48 uur reactie.

Of bel ons op 088 – 0184 000

Bedrijfsfilm nodig met resultaat?

We adviseren je graag over het concept en de juiste campagne.

Of bel ons op 088 – 0184 000

Over bedrijfsfilms

Een bedrijfsfilm nodig die die je doelgroep ook echt ziet? Kies voor films die uitblinken en voorkom dat je in de zee aan content verdwijnt waarmee je doelgroep dagelijks overspoeld wordt. Fourcorners maakt deze bijzondere branding films voor jou. En zorgt ervoor dat een groot publiek je films te zien krijgt. Zie ons als een nieuw soort reclamebureau, alleen dan volledig gespecialiseerd in film. We geven advies over de juiste filmcampagne, ontwikkelen de branding films en zorgen voor de online verspreiding.
Want: Branding films + videomarketing = Direct succes

Ontvang vrijblijvend een offerte. Binnen 48 uur reactie.

Achter elke bedrijfsfilm zit een doordachte strategie die er voor zorgt dat de film ook daadwerkelijk resultaat oplevert. We bepalen je doelgroep, geven advies over welke kanalen je het beste kunt inzetten om je doelgroep te bereiken, ontwikkelen opvallende filmcontent die jouw boodschap overbrengt, verzorgen de online videocampagne en rapporteren de resultaten.
Zo weet je direct wat je film voor jouw merk, product of organisatie doet.