Bedrijfsfilm laten maken

Een film is pas succesvol als het een connectie teweegbrengt tussen jouw marketingdoelstelling, wat je ziet en wat je voelt.

“Dankzij de branding bedrijfsfilm van Fourcorners doen we er nu echt toe als merk!”
Matijs Vaessen, SPIN Remote
Mathijs Vaessen SPIN Remote

Een bedrijfsfilm die meteen effect heeft? Bij Fourcorners werken gepassioneerde en ervaren creatives, scriptwriters, producers, cameramensen, regisseurs, editors en motion graphics en visual effects artists samen met jou aan jouw bedrijfsfilm, jouw visuele identiteit. Onze creatieve scoop is de grondlegger onder alles wat we doen. We combineren onze artistieke, marketinggerichte aanpak samen met onze jarenlange ervaring en brengen zo verhalen tot leven.

Bij ons staat waarde creëren voor onze opdrachtgevers centraal. Dat doen we met onze agile aanpak. Hiermee kunnen we snel inspelen op veranderende wensen en zo samen met jou tot het beste eindproduct komen. Ervaar hoe het is om met een agile werkende creative agency te werken en neem contact met ons op.

Een bedrijfsfilm van Fourcorners betekent

  • Jouw wensen staan centraal en samen zorgen we voor het beste eindproduct.
  • Strategisch advies over de inzet van jouw film.
  • Ontzettend fijn samenwerken met een team van specialisten.

Ook een krachtige bedrijfsfilm?

We adviseren je hier graag over.
Op werkdagen reageren we binnen 24 uur.

Of bel ons op 088 – 0184 000

Bedrijfsfilm nodig met resultaat?

We adviseren je graag over het concept en de juiste campagne.

Of bel ons op 088 – 0184 000

Over bedrijfsfilms

Een bedrijfsfilm nodig die die je doelgroep ook echt ziet? Kies voor films die uitblinken en voorkom dat je in de zee aan content verdwijnt waarmee je doelgroep dagelijks overspoeld wordt. Fourcorners maakt deze bijzondere branding films voor jou. En zorgt ervoor dat een groot publiek je films te zien krijgt. Zie ons als een nieuw soort reclamebureau, alleen dan volledig gespecialiseerd in film.
Ontvang vrijblijvend een offerte. Op werkdagen binnen 24 uur reactie.

Achter elke bedrijfsfilm zit een doordachte strategie die er voor zorgt dat de film ook daadwerkelijk resultaat oplevert. We bepalen je doelgroep, geven advies over welke kanalen je het beste kunt inzetten om je doelgroep te bereiken, ontwikkelen opvallende filmcontent die jouw boodschap overbrengt, verzorgen de online videocampagne en rapporteren de resultaten.
Zo weet je direct wat je film voor jouw merk, product of organisatie doet.