Promotiefilm laten maken

Hoe zorg je dat jouw merk of product er online uitspringt? Laat een opvallende branding promotiefilm maken door Fourcorners.
Koppelen we er ook nog een online videocampagne aan, dan levert je promotiefilm direct resultaat op.

“Onze promotiefilm was een groot succes! Zo fijn ook dat jullie elke wens meteen op een effectieve en creatieve manier hebben omgezet.”
Liana Steeghs Immuno Valley

Wil je een promotiefilm waar iedereen binnen jouw doelgroep over praat? Een die jouw merk of product eruit laat springen tussen de grote hoeveelheid aan online content waar we iedere dag aan blootgesteld worden? Fourcorners maakt toffe promotiefilms met effect. We ontwikkelen meerdere versies van jouw film zodat je ze op allerlei kanalen in kunt zetten; op je website, op social media, op YouTube, bij een presentatie, in een e-mailing of nieuwsbrief. Ervaar hoe we jouw verwachtingen waar maken en vraag ons naar de mogelijkheden.

Een promotiefilm van Fourcorners betekent

  • Een onderscheidende promotiefilm die resultaat oplevert.
  • We koppelen er een social campagne aan en verspreiden hem online.
  • Je ontvangt meerdere versies, elk inzetbaar voor een ander kanaal.

Ook een promotiefilm mét online campagne?

We laten je graag zien hoe je resultaat bereikt.
Ontvang vrijblijvend een offerte. Binnen 48 uur reactie.

Of bel ons op 088 0184000

Promotiefilm nodig die resultaat oplevert?

Ontvang vrijblijvend een offerte. Binnen 48 uur reactie.

Of bel ons op 088 – 0184 000

Een promotiefilm die geld oplevert

Een promotiefilm die opvalt in het online landschap? Goed idee! Fourcorners maakt deze bijzondere branding film voor jou. En zorgt ervoor dat een groot publiek je films te zien krijgt. Zie ons als een nieuw soort reclamebureau, alleen dan volledig gespecialiseerd in film. We geven advies over de juiste filmcampagne, ontwikkelen de branding films en zorgen voor de online verspreiding.
Want: Branding films + videomarketing = Direct succes

Ontvang vrijblijvend een offerte. Binnen 48 uur reactie.

Over Fourcorners

Achter elke branding film zit een doordachte strategie die er voor zorgt dat onze films ook daadwerkelijk resultaat opleveren. We bepalen je doelgroep, geven advies over welke kanalen je het beste kunt inzetten om je doelgroep te bereiken, ontwikkelen opvallende filmcontent die jouw boodschap overbrengt, verzorgen de online videocampagne en rapporteren de resultaten.
Zo weet je direct wat je film voor jouw merk, product of organisatie doet.