Over Fourcorners

Brandfilms voor A-merken

Fourcorners maakt brandfilms voor A-merken. We ontwikkelen films en animaties voor bedrijven die als A-merk in hun branche opereren en zich sterk willen positioneren.

We ondersteunen organisaties bij het bereiken van hun marketingdoelen en lossen knelpunten in communicatie en processen op door de inzet van film. Dit doen we als strategisch filmpartner. Onze betrokkenheid bij projecten start op een vroeg moment in het traject. De doelstelling van onze opdrachtgevers is ons startpunt. Zo helpen we hen bij het vormen en aanscherpen van ideeën tot iets wat écht werkt.

We zijn gek op de cinematografie die je ziet in bioscoopfilms. De prachtige, mooi uitgelichte en vormgegeven plaatjes. Die ‘filmische’ look is onze handtekening en vormt een rode draad in al onze films.

Als filmbedrijf beschikken we ook over een eigen inhuis animatiestudio, Paperless Animations. Daarmee hebben we voor iedere filmvraag een passende vorm, waarbij het vooral draait om wat je wil dat de doelgroep na het kijken gaat doen en wij daarin adviseren over het juiste concept.

Zo realiseren we een zo groot mogelijk succes voor onze klanten met de films en animaties die we voor hen maken.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Brandfilms voor A-merken
  • Sterke, creatieve concepten
  • Deliverables voor social media
  • Film, 2D & 3D animatie
  • Samen sparren
  • Fijne samenwerking
Previous
Next
Ruben
Lex
Suzanne
Sander
Andreas
Kieran

Onze opdrachtgevers

Een greep uit onze opdrachtgevers waarmee we samen werken aan hun visuele identiteit.

Wat kunnen we voor jou doen?

We adviseren je graag over de mogelijkheden.

Of bel ons op 088 – 0184 000