Videocampagne voor nieuwe Canon printer

Videocampagne voor lancering Canon Arizona 1300 FLOW

Om de lancering van de nieuwe Canon Arizona 1300 FLOW flatbed business printer aan te kondigen ontwikkelden we een videocampagne bestaande uit 3 spannende teasers en een mooie trailer.

Uitdaging

Canon Production Printing lanceert de nieuwe Arizona flatbed printer voor de zakelijke markt. Om spanning op te bouwen bij de doelgroep in aanloop naar deze lancering op de FESPA Global Print Expo in München bedachten en ontwikkelden we 3 opeenvolgende teasers die bij de lancering werden opgevolgd door een trailer waarin alle nieuwe features aan bod komen.

Aanpak

Het startte met een brainstorm over de lanceringscampagne voor de nieuwe Arizona samen met de creatieve studio Luidspreker en het Canon Arizona team. Luidspreker ontwikkelde het campagneconcept en wij ontwikkelden daar de middelen bij, zoals 3 teasers en de trailer. Van de trailer maakten we een EMEA Engelse versie, een versie voor de US en een Franse, Duitse, Italiaanse, Spaanse en Nederlandse versie.

Resultaat

De nieuwe Canon Arizona 1300 FLOW is net gelanceerd. We zullen de resultaten updaten.

Teaser 1, 2 en 3

Hieronder zie je de drie teasers die los van elkaar voorafgaand aan de lancering. In iedere teaser lieten we ietsje meer zien.

Teaser 1

Teaser 2

Teaser 3

“Súper bedankt! Deze campagnevideo's zijn echt heel gaaf geworden.”
Dennis Tüyen Marketing Communication Professional @ Canon Production Printing