Brandvideo voor NCOI Opleidingen

NCOI Opleidingen brandvideo

Brandvideo voor NCOI opleidingen die laat zien hoeveel werk het is om 300.000 werkenden in Nederland te kunnen laten studeren en hoe NCOI daarin als enige wel goed in slaagt.

Uitdaging

Als grootste opleider van werkend Nederland communiceert NCOI al jaren via commercials met de lat en de stok. Ofwel NCOI is de stok en jij bepaalt hoe hoog de lat is. Maar wat is nu precies die stok? Hoe komt die tot stand? Aan ons de vraag om deze ‘NCOI-methode’ in een film te laten zien.

Aanpak

We ontwikkelden een sterk concept en werkten dat uit in een script. Via voorinterviews met alle betrokkenen bepaalden we welke informatie interessant was om in dit script te vermelden. Vervolgens brak de meest uitdagende tijd aan, opnamen maken op allerlei locaties met veel verschillende medewerkers en studenten tijdens de verschillende lockdowns. Gelukkig zijn we er uiteindelijk in geslaagd om alle interviews op te nemen en er een mooie brandvideo van te monteren. Daarnaast maakten we nog 4 portretvideo’s waarin steeds 1 belangrijke persoon die een hele afdeling vertegenwoordigt centraal staat.

Resultaat

Een sterke brandvideo die laat zien hoe onderscheidend de NCOI-methode is en een glimp laat zien van wat er allemaal wel niet achter de schermen moet gebeuren om een leven lang leren mogelijk te maken voor werkend Nederland.

Videoportretten

Hieronder zie je twee van de vier losse portretvideo’s.

NCOI Opleidingen: Persoonlijke studentenbegeleiding

NCOI Opleidingen: De beste docenten

“Wat goed zeg, echt heel blij mee.”
Rik van Dijk Manager Brandmanagement & Traffic bij NCOI Opleidingen