Productvideo voor Luzac

Productvideo Examenjaar Luzac ‘Zo goed kan onderwijs zijn’

Persoonlijke productvideo voor Luzac College over een van hun belangrijkste producten, het Luzac Examenjaar. De film is erg succesvol gelanceerd op de Open Dagen van Luzac door heel Nederland.

Uitdaging

Het is lockdown-tijd. Alle scholen zijn dicht. Toch weet je dat je Open Dagen eraan komen en dat je dan indruk moet maken, of die Open Dag nu straks virtueel plaatsvindt of in het echt op locatie. Luzac vroeg ons daarom om een film te maken over hun belangrijkste onderwijsoplossing, het Luzac Examenjaar. Gelukkig startte Luzac als een van de eerste middelbare scholen van Nederland weer, konden we de beelden in die eerste fysieke schoolweek filmen en kon de film op de echte Open Dagen vertoond worden.

Aanpak

We ontwikkelden een mooi concept. Moederbedrijf NCOI was meteen enthousiast. We hielden voorgesprekken met de rectoren van 3 vestigingen en daarna telefonische voorinterviews met de leerlingen die mee wilden werken aan de film. Zo bepaalden we wie we wat moesten vragen. We filmden bij Luzac Eindhoven, Hilversum en Amersfoort en monteerden de film tot een prachtig geheel, helemaal in Luzac-kleur.

Resultaat

Een prachtige film die volgens NCOI alleen maar lovende reacties ontvangt, vanuit de verschillende Luzac-vestigingen als van de ouders en leerlingen die hem op de Open Dagen hebben gezien.

Setfoto’s

“Wat hebben jullie dat goed gedaan. Ziet er super uit! ”
Alex van der Weide Directeur Communicatie bij NCOI Groep