Bedankt voor je bericht!

WAT WIJ NU VOOR JOU GAAN DOEN:

Stap 1.
Binnen 24 uur neemt een van onze producers Monique, Suzanne of Jorieke contact met je op voor een toelichting op jouw vraag.

Stap 2.
We plannen een Skype- of Zoom-gesprek in om kennis te maken en vragen je de oren van je hoofd voor een goede briefing.

Stap 3.
We zetten ons creatieve team bij elkaar, ontwikkelen een bijzonder goed concept voor jouw film en komen dat graag samen met de offerte bij jullie op kantoor presenteren. Wij vertellen hoe we tot deze vorm gekomen zijn en jij kan losgaan met vragen. Samen zetten we meteen de volgende stap.

Terwijl wij ons best doen om jouw organisatie zo goed mogelijk te leren kennen, laten we je ook graag zien wie wij zijn. Benieuwd? Bekijk dan onderstaande video!

HEB JE GESOLLICITEERD? LEUK!

Wij bekijken je sollicitatie en leggen hem langs de lat. Het je de juiste ervaring? Spat de liefde voor film van je cv af? Worden we direct enthousiast?

JA! 😀
We nodigen je uit op gesprek om te kijken of we in het echt net zo enthousiast worden van jou als van je brief.

NEE 🙁
Dan laten we dat aan je weten. Krijg je geen berichtje, dan hebben we zoveel solli’s ontvangen dat we even door de bomen het bos niet meer zien. Vergeef ons dan, we zijn met een klein team altijd druk met mooie films en animaties maken. Opdrachtgevers gaan bij ons altijd voor.