Instructiefilm maken

Categorie: Tips & Trucs
instructiefilm laten maken

Instructiefilm maken over veiligheid, of over hoe je een bepaald product of dienst gebruikt? Wij weten hoe we jouw instructies goed over moeten laten komen. Want wat de opdracht ook mag zijn, wij hebben inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van succesvolle instructiefilms. Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Instructies die blijven plakken

Want wat is de meerwaarde van een instructiefilm maken als de instructies niet bij je doelgroep binnen komen? Juist. Wij zorgen er (samen met jou) voor dat we een film ontwikkelen die aansluit bij de belevingswereld van de kijker van jouw film.

Wat wij voor jouw bedrijf of organisatie kunnen doen:

 • Wij zíjn jouw doelgroep. Dat wil zeggen; wij kunnen ons perfect verplaatsen in het referentiekader van jouw publiek en zijn dankzij onze jarenlange ervaring sterk in het bereiken van deze groep mensen
 • We vormen jouw communicatieboodschap om tot een verhaallijn die bij jouw doelgroep past en daardoor goed blijft hangen
 • Jouw instructiefilm sluit naadloos aan bij je andere communicatievormen en je huisstijl
 • Resultaat: Een unieke instructiefilm die zorgt dat jouw boodschap over komt en vooral; dat deze instructies duidelijk zijn

 Veiligheid boven alles

Als jouw instructies betrekking hebben op de veiligheid binnen je bedrijf dan wil je deze uiteraard door een professional laten vertalen. Zoek niet verder. Wij hebben ervaring met grote multinationals zoals Tata Steel, Q8 en meer.

Instructiefilm maken? Aan de slag!

Neem contact op en laat ons jouw instructiefilm maken. Wij ontwikkelen een concept dat bij jouw instructies, doelgroep en huisstijl past.

  (Je ontvangt onze informatie of offerte via e-mail)

  (Voor vragen over jouw bericht)

  Ons werk

  Bekijk projecten

  Over de auteur
  Suzanne Braaksma Mensen raken met verhalen en voice-over teksten die ik als copywriter voor onze branding films schrijf. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Daarnaast ben ik, samen met Lex Schmeetz, de drijvende kracht achter onze nieuwe strategie om onze opdrachtgevers nog duidelijker te laten ervaren wat het betekent als je een branding film agency als Fourcorners inschakelt. Strategisch videomarketing advies is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom blog ik hier ook graag over. Kundalini yoga is mijn mezelf-opruim-religie. Zoals Russell Brand het mooi zegt: "Kundalini yoga is de crack cocaine of yoga. If Hatha is mild weed high, Iyengar is a deep hash glow and Ashtanga is amphetamine, Kundalini blows the f**cking doors off."