Filmen met de iPhone 4s

Categorie: Tips & Trucs

Ambitie om een film te maken? Maar niet in het bezit van de juiste apparatuur? Smoesjes.. De juiste apparatuur is dichterbij dan je denkt, en wel in je eigen broekzak, of die van een vriend! Filmen met de iPhone 4s is een uitdaging, maar je kunt er prima resultaten mee behalen.

Fotograaf Tim Kemple en zijn team presenteren een muziekvideo volledig geschoten met de iPhone 4S. Met de 8 megapixel camera en 1080p hi-def video zijn de beelden van goede kwaliteit, wat zeg ik, verbazingwekkend goede kwaliteit. Grote voordelen van deze film apparatuur zijn volgens Kemple de resolutie, het gewicht en het gemak. Je hebt deze camera altijd bij je, dus op elk gewenst moment leg je binnen een handomdraai beelden vast.

Tips

Een paar tips die Kemple je meegeeft als je filmt met je iPhone

  • Hou het simpel, probeer geen moeilijke dingen of nieuwe technieken.
  • Probeer stabiele shots te maken.
  • Film iets waar je gepassioneerd over bent.

Met alle technologieën van deze eeuw worden de mogelijkheden groter en de toegankelijkheid tot film productie word makkelijker. Filmmakers hebben de mogelijkheid hun talenten te laten zien op een goedkope en snelle manier. Dus waar wacht je nog op?

Kijk voor het hele artikel zeker even hier.

Over de auteur
Suzanne Braaksma Mensen raken met verhalen en voice-over teksten die ik als copywriter voor onze branding films schrijf. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Daarnaast ben ik, samen met Lex Schmeetz, de drijvende kracht achter onze nieuwe strategie om onze opdrachtgevers nog duidelijker te laten ervaren wat het betekent als je een branding film agency als Fourcorners inschakelt. Strategisch videomarketing advies is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom blog ik hier ook graag over. Kundalini yoga is mijn mezelf-opruim-religie. Zoals Russell Brand het mooi zegt: "Kundalini yoga is de crack cocaine of yoga. If Hatha is mild weed high, Iyengar is a deep hash glow and Ashtanga is amphetamine, Kundalini blows the f**cking doors off."