Commercial laten maken

Categorie: Tips & Trucs
Commercial laten maken

Je wilt een commercial laten maken door een bureau met passie, kennis en ervaring. Fourcorners is een branding film agency die vol enthousiasme voor je aan de slag gaat. We vertalen jouw wensen naar een succesvolle commercial die op diverse kanalen in te zetten is. Betrek ons bij je marketingplannen en laat een doeltreffende commercial maken!

Neem contact op

Snel, betrouwbaar en effectief

Voor een strakke deadline draaien we onze hand niet om. Met jarenlange ervaring en een optimale planning kunnen we een complex proces binnen een korte tijd realiseren. Vertel ons wat je wilt communiceren, wie je wilt bereiken en wat je doel is en we gaan voor je aan de slag.

Dit doen we:

 • We vormen duiken in de belevingswereld van jouw doelgroep. Wat triggert ze? Wat spreekt aan? Waarmee trekken we ze over de streep?
 • We mixen deze kennis met de communicatieboodschap  naar creatieve concepten en geloofwaardige scripts. Deze combineren we met pakkende beelden tot een overtuigende commercial
 • Branding is key. We leveren beeldcontent die jouw positionering versterkt en je merk op de best mogelijke manier naar voren laat komen
 • Resultaat: een herkenbare, doeltreffende commercial die aansluit bij jouw huisstijl

Op naar succes

Met de juiste ingrediënten creëren we effectieve content die in te zetten is op diverse kanalen. We produceren commercials voor TV en internet, en kunnen deze naadloos aan laten sluiten op jouw marketingcampagne. Ons doel: een succesvolle commercial met power!

Commercial laten maken?

Laat ons een concept ontwikkelen dat aansluit bij jullie campagne.

  (Je ontvangt onze informatie of offerte via e-mail)

  (Voor vragen over jouw bericht)

  Ons werk

  Bekijk projecten

  Over de auteur
  Suzanne Braaksma Mensen raken met verhalen en voice-over teksten die ik als copywriter voor onze branding films schrijf. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Daarnaast ben ik, samen met Lex Schmeetz, de drijvende kracht achter onze nieuwe strategie om onze opdrachtgevers nog duidelijker te laten ervaren wat het betekent als je een branding film agency als Fourcorners inschakelt. Strategisch videomarketing advies is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom blog ik hier ook graag over. Kundalini yoga is mijn mezelf-opruim-religie. Zoals Russell Brand het mooi zegt: "Kundalini yoga is de crack cocaine of yoga. If Hatha is mild weed high, Iyengar is a deep hash glow and Ashtanga is amphetamine, Kundalini blows the f**cking doors off."