We love Tony’s Chocolonely

Categorie: Fourcorners nieuws
Paperless Animations

Wat zou er gebeuren als je een Tony’s Chocolonely reep laat smelten? Wij probeerden het uit en onze animatiestudio Paperless Animations maakte er vervolgens weer chocola van..

We love Tony’s

Als je wel eens een film of commercial door ons hebt laten maken dan is de kans groot dat je wéét dat wij dol zijn op Tony’s. We slepen hun repen graag mee naar afspraken, en peuzelen zo nu en dan hier op kantoor een stukje weg. Én ze inspireren ons. Hun product, de marketing en de manier waarop ze ondernemen; we love it. Hoog tijd dus voor een kleine homage aan de repen van Tony.

Over de auteur
Suzanne Braaksma Mensen raken met verhalen en voice-over teksten die ik als copywriter voor onze branding films schrijf. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Daarnaast ben ik, samen met Lex Schmeetz, de drijvende kracht achter onze nieuwe strategie om onze opdrachtgevers nog duidelijker te laten ervaren wat het betekent als je een branding film agency als Fourcorners inschakelt. Strategisch videomarketing advies is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom blog ik hier ook graag over. Kundalini yoga is mijn mezelf-opruim-religie. Zoals Russell Brand het mooi zegt: "Kundalini yoga is de crack cocaine of yoga. If Hatha is mild weed high, Iyengar is a deep hash glow and Ashtanga is amphetamine, Kundalini blows the f**cking doors off."