Wat opdrachtgevers over ons zeggen

Categorie: Fourcorners nieuws

Tijdens een project is het altijd hard bikkelen, maar oh wat is het toch heerlijk als je weer iemand blij hebt gemaakt met een bedrijfsfilm of reclamespot. Dat geeft zo’n lekker gevoel! Zoals het Koninklijk NIVRA. Dit mailtje ontvingen we van ze. Of we het even online willen plaatsen. Maar natuurlijk! We gaan er bijna van blozen..

“Erg goed, modern, dynamisch en volledig het doel nagekomen, zijn de eerste reacties geweest op de presentatie van de bedrijfsfilm “werken bij het NIVRA”.

Wij kozen voor fourcorners vanwege hun creatieve aanpak en prettige sfeer die zij opriepen met hun bedrijfsfilms. fourcorners heeft de verwachting volledig waargemaakt.

Een jong team van professionele mensen die weten waar ze het over hebben: klantvriendelijk, efficiënt, creatief en flexibel. Gecombineerd met een aantrekkelijke betalingsregeling en duidelijke algemene voorwaarden. Op basis van deze ervaring kan ik fourcorners van harte aanbevelen.”

Pia de Waal
Sr. P&O adviseur NIVRA

Over de auteur
Suzanne Braaksma Mensen raken met verhalen en voice-over teksten die ik als copywriter voor onze branding films schrijf. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Daarnaast ben ik, samen met Lex Schmeetz, de drijvende kracht achter onze nieuwe strategie om onze opdrachtgevers nog duidelijker te laten ervaren wat het betekent als je een branding film agency als Fourcorners inschakelt. Strategisch videomarketing advies is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom blog ik hier ook graag over. Kundalini yoga is mijn mezelf-opruim-religie. Zoals Russell Brand het mooi zegt: "Kundalini yoga is de crack cocaine of yoga. If Hatha is mild weed high, Iyengar is a deep hash glow and Ashtanga is amphetamine, Kundalini blows the f**cking doors off."