Verse animaties van Paperless animations

Categorie: Fourcorners nieuws
Animatiefilm studio Paperless

Onlangs hebben we onze animatiestudio een eigen label gegeven. Onder de noemer Paperless Animations komt de ene na de andere animatie-parel ter wereld. Een update van onze laatste projecten!

ESET

Een educatieve animatie voor jonge scholieren

Zo maakten we bijvoorbeeld een gave animatie voor antivirus-software expert ESET. We ontwikkelden een speelse, educatieve film die ingezet kan worden bij voorlichting aan basisschoolscholieren van groep 4 tot en met 8 over veilig gebruik van internet en social media. Dankzij de voorlichting kennen basisscholieren de gevaren van internet en social media en begrijpen waar anti-virussoftware voor nodig is. Zij zijn degene die hun ouders erop attent maken dat dit onmisbaar is bij gebruik van computer en andere devices.

“Iedereen reageert echt enthousiast op de uitleganimatie. Het beeld is duidelijk, het is echt grappig en het verhaal komt goed over, helemaal top!”

Bekijk de film hier

Sibo

Heldere 3D promotiefilm

Opdrachtgever Sibo wilde graag een promotiefilm die laat zien wat hun nieuwste product kan. Wij ontwikkelden een 3D promo die de voordelen van de Plug&Swim Filter Cabin laat zien. Installateurs maken op een heldere manier kennis met de kant en klare behuizing inclusief filtersysteem en alles wat je nodig hebt om een zwembad af te leveren.

“Iedereen is enorm enthousiast. Wat knap dat jullie de details van de kast zo goed hebben uitgewerkt. Hij is echt gaaf geworden!”

Bekijk de film hier

Op de hoogte blijven van onze animaties? Volg Paperless animations op Facebook en mis niets!

Over de auteur
Suzanne Braaksma Mensen raken met verhalen en voice-over teksten die ik als copywriter voor onze branding films schrijf. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Daarnaast ben ik, samen met Lex Schmeetz, de drijvende kracht achter onze nieuwe strategie om onze opdrachtgevers nog duidelijker te laten ervaren wat het betekent als je een branding film agency als Fourcorners inschakelt. Strategisch videomarketing advies is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom blog ik hier ook graag over. Kundalini yoga is mijn mezelf-opruim-religie. Zoals Russell Brand het mooi zegt: "Kundalini yoga is de crack cocaine of yoga. If Hatha is mild weed high, Iyengar is a deep hash glow and Ashtanga is amphetamine, Kundalini blows the f**cking doors off."