Take a parachute and jump!

Categorie: Fourcorners nieuws

Om de Bovag Innovatie Challenge te promoten, ontwikkelden we onlangs in samenwerking met onze opdrachtgever een idee waarvoor Bertho Eckhardt, de voorzitter van Bovag, zijn eigen grenzen zou moeten verleggen..

De Bovag Innovatie Challenge is een initiatief dat ondernemers uitdaagt hun ideeën daadwerkelijk uit te voeren. Om te benadrukken dat het uitvoeren van deze plannen soms aardig wat lef kost sprong Bertho Eckhardt voor onze film uit een luchtballon. Met een parachute om, dat dan weer wel.

Op een belachelijk vroege zaterdagochtend, zo eentje waarop de rest van de wereld net de kroeg uit komt rollen, vertrok onze crew richting de achterhoek alwaar de luchtballon op zou stijgen. Bij het krieken van de ochtend werd de ballon gereed gemaakt.

Na een snelle instructie van de skydive instructeur was Bertho er ondanks zijn zenuwen klaar voor. Hij zou gaan springen. Onze cameraman, de geluidsman, Bertho en zijn instructeur stapten met zijn allen in de mand en stegen op.

Een heftige achtervolging volgde. De overige Four Corners crewleden volgden de ballon via de Achterhoekse landweggetjes om toch maar niets van de sprong te missen. Toen de crew Bertho en zijn instructeur in beeld kreeg bleken ze net te laat. De mannen stonden veilig en wel al weer met beiden benen op de grond.

Gelukkig was het shot van de landing niet allesbepalend en is het filmpje echt erg leuk geworden. Oordeel zelf!

Over de auteur
Suzanne Braaksma Mensen raken met verhalen en voice-over teksten die ik als copywriter voor onze branding films schrijf. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Daarnaast ben ik, samen met Lex Schmeetz, de drijvende kracht achter onze nieuwe strategie om onze opdrachtgevers nog duidelijker te laten ervaren wat het betekent als je een branding film agency als Fourcorners inschakelt. Strategisch videomarketing advies is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom blog ik hier ook graag over. Kundalini yoga is mijn mezelf-opruim-religie. Zoals Russell Brand het mooi zegt: "Kundalini yoga is de crack cocaine of yoga. If Hatha is mild weed high, Iyengar is a deep hash glow and Ashtanga is amphetamine, Kundalini blows the f**cking doors off."