Samenwerking met Toneelgroep Oostpool

Categorie: Fourcorners nieuws
Postproductie

Halverwege 2013 zijn we begonnen met een interessante samenwerking. De Arnhemse Toneelgroep Oostpool zocht een nieuwe partij voor het registreren van hun voorstellingen en het realiseren van pakkende trailers om de kaartverkoop te boosten.

“Leuk! Doen we!” Van culturele initiatieven worden wij altijd enthousiast.

Als film- maker en liefhebber in hart en nieren is toneel voor ons altijd even.. wennen. Maar dat wennen duurt nooit lang, ondertussen hebben we al een aardige reeks Oostpool trailers op onze naam staan en vinden we deze ‘nieuwe’ samenwerking super!

Zo zijn we de afgelopen weken betrokken geweest bij de voorbereidingen van de voorstelling Kwartet. Bijzonder, aangezien dit niet alleen om Toneelgroep Oostpool ging maar Het Gelders Orkest een derde stem had in het stuk en ook Schouwburg Arnhem een rol speelde in het geheel. Naast een trailer over de voorbereidingen en een trailer van de voorstelling maakten we een korte ‘docu’ over het verhaal achter Kwartet, bekijk de film hierboven.

Ook leuk om te weten, de trailers die we maken zijn te zien op toneelgroepoostpool.nl en in verschillende filmhuizen in Arnhem en Nijmegen!

Over de auteur
Suzanne Braaksma Mensen raken met verhalen en voice-over teksten die ik als copywriter voor onze branding films schrijf. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Daarnaast ben ik, samen met Lex Schmeetz, de drijvende kracht achter onze nieuwe strategie om onze opdrachtgevers nog duidelijker te laten ervaren wat het betekent als je een branding film agency als Fourcorners inschakelt. Strategisch videomarketing advies is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom blog ik hier ook graag over. Kundalini yoga is mijn mezelf-opruim-religie. Zoals Russell Brand het mooi zegt: "Kundalini yoga is de crack cocaine of yoga. If Hatha is mild weed high, Iyengar is a deep hash glow and Ashtanga is amphetamine, Kundalini blows the f**cking doors off."