Nieuws – Rijnstate presenteert haar meerjarenstrategie

Categorie: Fourcorners nieuws
News

En toen kregen we ineens een aanvraag van het Rijnstate. Of we ze wilden helpen bij het realiseren van een mooie animatiefilm die uitlegt hoe de meerjarenstrategie van het Rijnstate er uit ziet. Maar natuurlijk!

Naast alle patiënten is er een flinke toename van 65-plussers en chronische zieken. Al deze patiënten hebben eigen, specifieke zorgen en wensen. De meerjarenstrategie (2014-2016) laat zien hoe het Rijnstate luistert naar al deze wensen en hoe zij haar zorg hierop aanpast.

Zo creëerden we een frisse animatiefilm.

Over de auteur
Suzanne Braaksma Mensen raken met verhalen en voice-over teksten die ik als copywriter voor onze branding films schrijf. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Daarnaast ben ik, samen met Lex Schmeetz, de drijvende kracht achter onze nieuwe strategie om onze opdrachtgevers nog duidelijker te laten ervaren wat het betekent als je een branding film agency als Fourcorners inschakelt. Strategisch videomarketing advies is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom blog ik hier ook graag over. Kundalini yoga is mijn mezelf-opruim-religie. Zoals Russell Brand het mooi zegt: "Kundalini yoga is de crack cocaine of yoga. If Hatha is mild weed high, Iyengar is a deep hash glow and Ashtanga is amphetamine, Kundalini blows the f**cking doors off."