Four Corners is fan van..

Categorie: Fourcorners nieuws

Four Corners is fan van een heleboel mensen. Van Rutger Hauer natuurlijk. En van Yorick van Wageningen. Van Reinoud Oerlemans en van Carice van Houten. We zijn fan van Rambo (en Rambo), van Ridley Scott. We zijn fan van Tim Burton en natuurlijk van Quinten Tarantino. En eigenlijk zijn we van nog wel veel meer mensen fan. Bijvoorbeeld van iedereen die hier tussen staat.

Sinds we bij Lopend Vuur Eefje de Visser tegen kwamen zijn we ook fan van Eefje. Haar muziekjes komen nog wel eens voorbij in de Four Corners Vrijdagmiddagborrel top 20 en de montage die onze stagiairs destijds van haar optreden bij Lopend Vuur maakten, werd bij de previews door de voltallige crew bekeken. We vinden haar gewoon leuk.

 

Waar we (naast het grappige clipje dat ze voor ‘Afdwaalt’ maakte) blij van worden, is van het feit dat er zojuist bekend is geworden dat Eefje deze zomer op Lowlands staat. Dat vinden wij heel erg leuk voor haar. Ons lijkt het namelijk een enorm iets, om als jonge artiest op Lowlands te mogen spelen. We wensen haar dan ook ontzettend veel plezier én succes. En de happy few van de Four Corners crew die eind augustus op Biddinghuizen rondhobbelen beloven hierbij plechtig dat ze in het publiek zullen staan.

Eefje voor president!

Over de auteur
Suzanne Braaksma Mensen raken met verhalen en voice-over teksten die ik als copywriter voor onze branding films schrijf. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Daarnaast ben ik, samen met Lex Schmeetz, de drijvende kracht achter onze nieuwe strategie om onze opdrachtgevers nog duidelijker te laten ervaren wat het betekent als je een branding film agency als Fourcorners inschakelt. Strategisch videomarketing advies is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom blog ik hier ook graag over. Kundalini yoga is mijn mezelf-opruim-religie. Zoals Russell Brand het mooi zegt: "Kundalini yoga is de crack cocaine of yoga. If Hatha is mild weed high, Iyengar is a deep hash glow and Ashtanga is amphetamine, Kundalini blows the f**cking doors off."