Film voor het E-user skills certificaat van ECABO

Categorie: Fourcorners nieuws
News

De werknemer van vandaag behoort over een goed basisniveau digitale vaardigheden te beschikken. Helaas blijkt in praktijk dat werknemers en schoolverlaters niet digitaal vaardig genoeg zijn. Daarom introduceert ECABO het E-user skills certificaat. Met dit certificaat kan je als schoolverlater aantonen digitaal beroepsvaardig te zijn en dat je dus meteen aan de slag kan in het werkveld.

Het E-user skills certificaat staat nog in haar kinderschoenen, aan ons de opdracht om het probleem duidelijk te maken en het certificaat te introduceren.

Deze klus was leuk, heel leuk. De stijl die we kozen was nieuw voor ons. Eén groot experiment dus. In onze eigen gloednieuwe greenscreen studio en met een zelf gefabriceerd 360° camera-systeem gingen we aan de slag.

Over de auteur
Suzanne Braaksma Mensen raken met verhalen en voice-over teksten die ik als copywriter voor onze branding films schrijf. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Daarnaast ben ik, samen met Lex Schmeetz, de drijvende kracht achter onze nieuwe strategie om onze opdrachtgevers nog duidelijker te laten ervaren wat het betekent als je een branding film agency als Fourcorners inschakelt. Strategisch videomarketing advies is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom blog ik hier ook graag over. Kundalini yoga is mijn mezelf-opruim-religie. Zoals Russell Brand het mooi zegt: "Kundalini yoga is de crack cocaine of yoga. If Hatha is mild weed high, Iyengar is a deep hash glow and Ashtanga is amphetamine, Kundalini blows the f**cking doors off."