Animatie voor ZZG Zorggroep

Categorie: Fourcorners nieuws
News

Voor ZZG zorggroep maakten we een heldere animatie die de veranderingen binnen ZZG op een duidelijke manier laat zien.

Vanuit de huisartsengroep in de regio waarin ZZG zorggroep actief is kwam de vraag wat de visie van ZZG zorggroep op alle veranderingen in de zorg op dit moment is. Door middel van deze animatie worden de veranderingen en het belang van de rol van artsen hierin goed zichtbaar.

De animatie is geheel in de stijl van ZZG zorggroep en is doormiddel van een mailing aan de doelgroep verspreid. Bekijk de film hier.

Over de auteur
Suzanne Braaksma Mensen raken met verhalen en voice-over teksten die ik als copywriter voor onze branding films schrijf. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Daarnaast ben ik, samen met Lex Schmeetz, de drijvende kracht achter onze nieuwe strategie om onze opdrachtgevers nog duidelijker te laten ervaren wat het betekent als je een branding film agency als Fourcorners inschakelt. Strategisch videomarketing advies is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom blog ik hier ook graag over. Kundalini yoga is mijn mezelf-opruim-religie. Zoals Russell Brand het mooi zegt: "Kundalini yoga is de crack cocaine of yoga. If Hatha is mild weed high, Iyengar is a deep hash glow and Ashtanga is amphetamine, Kundalini blows the f**cking doors off."