Preview – Where The Wild Things Are

Categorie: Inspiratie

In oktober verschijnt de nieuwe film van regisseur Spike – Being John Malkovich – Jonze genaamd “Where The Wild Things Are” naar het kinderboek van Maurice Sendak.

De film gaat over de gefantaseerde avonturen van Max, een jongetje dat boos is als zijn moeder haar vriend thuis uitnodigt. Hij wordt na wat stennis schoppen zonder eten naar zijn kamer gestuurd, waar hij een eigen wereld bedenkt. Een groot bos bedenkt dat grenst aan een grote oceaan. Hij zeilt naar een eiland dat bewoond wordt door “The Wild Things”, grote zelfbedachte monsters. Zij kronen hem tot hun heerser. Tijdens zijn verblijf op het eiland wordt hij vrienden met Carol die hem de betekenis van liefde leert.

Spike Jonze is een veel bekroond film- en videoclipmaker. Hij schreef en produceerde ook diverse afleveringen van Jack Ass en Jack Ass The Movie en is momenteel het liefje van Michelle Williams, die samen met wijlen Heath Ledger een dochtertje heeft. Michelle Williams mocht in eerste instantie de stem van Carol voor haar rekening nemen, maar bleek niet geschikt genoeg en werd later vervangen door Catherine Keener.

Leuk detail, hoofdrolspeler Max heet in het echt ook Max (Records). En misschien herken je de stem van Forest Whitacker in de rol van Wild Thing. De film komt op 15 oktober in Nederland uit.

Foto via

Over de auteur
Suzanne Braaksma Mensen raken met verhalen en voice-over teksten die ik als copywriter voor onze branding films schrijf. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Daarnaast ben ik, samen met Lex Schmeetz, de drijvende kracht achter onze nieuwe strategie om onze opdrachtgevers nog duidelijker te laten ervaren wat het betekent als je een branding film agency als Fourcorners inschakelt. Strategisch videomarketing advies is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom blog ik hier ook graag over. Kundalini yoga is mijn mezelf-opruim-religie. Zoals Russell Brand het mooi zegt: "Kundalini yoga is de crack cocaine of yoga. If Hatha is mild weed high, Iyengar is a deep hash glow and Ashtanga is amphetamine, Kundalini blows the f**cking doors off."