Viral: Kasper zoekt een kamer

Categorie: Inspiratie

We hebben allemaal gestudeerd en we weten allemaal dat een kamer vinden ongeveer net zo lastig is als je studie afronden. Nou ja, als je er voor hebt gekozen om in Utrecht, Leiden, Den Haag of Amsterdam te gaan studeren.

Hoe pak je die zoektocht naar een studentenkamer aan? Iedereen die je maar kent vertellen dat je op zoek bent, briefjes ophangen bij de buurtsuper, je naam op facebook veranderen in ‘Jantje zoekt kamer in Amsterdam’, of je doet wat Kasper heeft gedaan. Je maakt een filmpje dat zo goed in elkaar zit dat deze viraal gaat en binnen een dag over de 10.000 keer bekeken werd.

Oh Kasper, wat ben jij een held.. Wie heeft er een kamer voor Kasper?

Over de auteur
Suzanne Braaksma Mensen raken met verhalen en voice-over teksten die ik als copywriter voor onze branding films schrijf. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Daarnaast ben ik, samen met Lex Schmeetz, de drijvende kracht achter onze nieuwe strategie om onze opdrachtgevers nog duidelijker te laten ervaren wat het betekent als je een branding film agency als Fourcorners inschakelt. Strategisch videomarketing advies is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom blog ik hier ook graag over. Kundalini yoga is mijn mezelf-opruim-religie. Zoals Russell Brand het mooi zegt: "Kundalini yoga is de crack cocaine of yoga. If Hatha is mild weed high, Iyengar is a deep hash glow and Ashtanga is amphetamine, Kundalini blows the f**cking doors off."