Recensie – Beverly Hills 90210 (2.0)

Categorie: Inspiratie

Ken je Brenda, Brandon, Kelly en Dylan nog? Begint er al een belletje te rinkelen? We hebben het over Beverly
Hill’s 90210. Die tv-serie die ik vroeger eigenlijk altijd een beetje irritant heb gevonden, maar waar ik op een of andere manier naar MOEST kijken. Gisteravond ging de remake van deze serie Beverly Hill’s 90210 (2.0) in première op de Amerikaanse tv en de kritieken zijn best goed.

In deze “nieuwe” serie zien we Brenda (Shannen Doherty) en Kelly (Jenny Garth) ook weer terug alleen zijn hun levens inmiddels wel wat veranderd. Zo heeft Kelly een zoontje van vier van Dylan (Luke Perry), die overigens heeft bedankt voor de serie. Er wordt nog met Jason Priestly (Brandon) gesproken over een comeback op de set van 90210 (2.0), maar dan voor het
regisseren van een aantal afleveringen. Ook is er sprake van geweest dat Tori Spelling (Donna) terug zou keren in de serie, maar die heeft er ook van afgezien aangezien ze minder zou gaan verdienen dan Shannen Doherty en Jenny Garth. Ook al was ze verre van mijn favoriet, toch een rare situatie aangezien haar inmiddels overleden vader Aaron Speling de originele serie produceerde. Geruchten gaan dat de producenten eerst afwachten hoe de serie gaat lopen met Brenda en Kelly als oudgedienden erin en als het goed gaat dat het dan mogelijk is dat ze nog meer oude bekenden zullen herintroduceren.

We zijn benieuwd wanneer de serie in Nederland zal worden uitgezonden. Zeker nu het in Amerika zo goed is ontvangen.

Foto via

Over de auteur
Suzanne Braaksma Mensen raken met verhalen en voice-over teksten die ik als copywriter voor onze branding films schrijf. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Daarnaast ben ik, samen met Lex Schmeetz, de drijvende kracht achter onze nieuwe strategie om onze opdrachtgevers nog duidelijker te laten ervaren wat het betekent als je een branding film agency als Fourcorners inschakelt. Strategisch videomarketing advies is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom blog ik hier ook graag over. Kundalini yoga is mijn mezelf-opruim-religie. Zoals Russell Brand het mooi zegt: "Kundalini yoga is de crack cocaine of yoga. If Hatha is mild weed high, Iyengar is a deep hash glow and Ashtanga is amphetamine, Kundalini blows the f**cking doors off."