iPhone Film Festival

Categorie: Inspiratie

Filmen met iPhone, we hebben er al eens eerder over geblogd. Toen lieten we een muziekvideo zien die volledig gefilmd was met de iPhone, een clip die we heel graag met jullie wilden delen omdat we er zelf nogal van onder de indruk waren.

Maar niet alleen de technologie ontwikkeld zich, ook de filmmaker. En hoe de inspirator uit ons vorige blog nog vertelde dat je geen rare kunsten uit moet halen wil je een film maken met je iPhone, is onze nieuwe inspirator daar geen voorstander van (denken wij). De film die wij hier aan u presenteren is namelijk de winnaar van het Iphone Film Festival (IFF) 2011 in de categorie Short Film. En tja, hier is toch flink wat in gegoocheld en geëxperimenteerd.

Een gave film met prachtige beelden. En oké, we moeten nageven dat er een flinke pluim naar de postproductie mag. Maar toch, dat dit mogelijk is met de Iphone blijft toch bijzonder.

Mocht je nou benieuwd zijn naar wat er nog meer mogelijk is, blader eens door de inzendingen van het IFF. Naast Short Films zijn er ook categorieën als Music Video, Documentary en Animation & Stop Motion. Leuk om te kijken, en wie weet brengt het je op ideeën!

Over de auteur
Bas Boerman