Graphic design in films en tv-series

Categorie: Inspiratie

Om mooie animaties te kunnen maken heb je tijd nodig. Want ook hier geldt, hoe meer tijd, hoe mooier iets wordt. Maar tijd is geld. Dus wordt daar in onze branche het eerste op bezuinigd. Gelukkig wordt er in film- en tv-land wel geld besteed aan dingen mooi maken.

Kijk maar eens naar hoe mooi de titels in series als Mad Men, Dexter, Game of Thrones en films als Catch Me If You Can, Casino Royal en 300 zijn gemaakt. Zeker als ze zo achter elkaar worden getoond. Prachtige graphic design hoogstandjes. Vet hoor!

Dit filmpje is voor het de opening van de “Graphic Design: Now In Production” tentoonstelling in het Hammer Museum in Los Angeles gemaakt, maar check zeker even het laatste voorbeeld. Daar gaat je Hollandse kinderhart toch weer sneller van kloppen!

 

 

Over de auteur
Suzanne Braaksma Mensen raken met verhalen en voice-over teksten die ik als copywriter voor onze branding films schrijf. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Daarnaast ben ik, samen met Lex Schmeetz, de drijvende kracht achter onze nieuwe strategie om onze opdrachtgevers nog duidelijker te laten ervaren wat het betekent als je een branding film agency als Fourcorners inschakelt. Strategisch videomarketing advies is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom blog ik hier ook graag over. Kundalini yoga is mijn mezelf-opruim-religie. Zoals Russell Brand het mooi zegt: "Kundalini yoga is de crack cocaine of yoga. If Hatha is mild weed high, Iyengar is a deep hash glow and Ashtanga is amphetamine, Kundalini blows the f**cking doors off."