Emmy review – John Adams breekt records

Categorie: Inspiratie

John Adams een miniserie die gaat over de eerste vijftig jaar van de Verenigde Staten heeft zondagavond vijf prijzen in de wacht gesleept tijdens de uitreiking van de Emmy Awards. De zevendelige serie werd onder andere beloond in de categorie “beste script” en “beste miniserie”. Tijdens de uitreiking van de Creative Arts Emmy Awards vorige week won John Adams al acht Emmy’s en dat maakt het totaal op dertien Awards. Dit is nog nooit eerder vertoond. De serie was 23 keer genomineerd.

Andere winnaars waren de serie “Mad Men” (beste drama) en “30 Rock” (vier prijzen waaronder beste comedy en beste hoofdrolspeler in een comedy voor Alec Baldwin ). Wij genoten vooral van de rode loper. Tom Hanks en vrouwlief Rita Wilson. Christina Applegate die er weer stralend uitzag nadat ze herstelde van borstkanker waarbij ze beide borsten verloor. Patrick Dempsey die zaterdag nog aan het racen was. Allemaal live te volgen via E!

Foto via

Over de auteur
Suzanne Braaksma Mensen raken met verhalen en voice-over teksten die ik als copywriter voor onze branding films schrijf. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Daarnaast ben ik, samen met Lex Schmeetz, de drijvende kracht achter onze nieuwe strategie om onze opdrachtgevers nog duidelijker te laten ervaren wat het betekent als je een branding film agency als Fourcorners inschakelt. Strategisch videomarketing advies is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom blog ik hier ook graag over. Kundalini yoga is mijn mezelf-opruim-religie. Zoals Russell Brand het mooi zegt: "Kundalini yoga is de crack cocaine of yoga. If Hatha is mild weed high, Iyengar is a deep hash glow and Ashtanga is amphetamine, Kundalini blows the f**cking doors off."