De perfecte animatiefilm

Categorie: Inspiratie
Animatiefilm laten maken

Onze animatiestudio Paperless Animations is expert op het gebied van de perfecte animatiefilm. Of de perfecte animatiefilm nou echt bestaat? Ja hoor. Als je het op de juiste manier aanpakt kun je het zo perfect maken als je zelf wilt. Aan de hand van deze vragenlijst kunnen wij een passende prijsindicatie opstellen en kunnen we aan de slag.

  • Wat voor soort animatie moet het worden (promotie, voorlichtend, informerend, instruerend?)
  • Waar ga je de animatie voor inzetten? (op een beurs, internet, presentatie, winkel, tv, enz.)
  • Wie is je doelgroep? Beschrijf kort de kijker en ga daarin verder dan “potentiële klanten”. Wie zijn die klanten dan?
  • Wat is het doel van de animatie (wat moet de kijker doen na het bekijken van de film)?
  • Wat wil je dat de kijker na het bekijken van de film heeft onthouden? Wat is de communicatieboodschap van de film?
  • Wat wil je in de animatie laten zien?
  • Hebben jullie al een leuke stijl voor ogen? Zo ja, kun je ons een voorbeeld geven? Op die manier weten wij hoe ver we kunnen gaan en of de animatie bijvoorbeeld grappige elementen mag bevatten of niet.
  • Heeft de animatie een voice-over nodig? Zo ja, levert jouw organisatie zelf de benodigde teksten hiervoor aan of wil je dat wij die schrijven?
  • Is er een budget voorhanden? Zo ja, kun je een indicatie geven?
 Bij het maken van een animatie zijn veel mensen en manuren nodig. Met een klein budget is 
minder mogelijk dan met een wat ruimer budget. Als wij een range krijgen waarbinnen we moeten denken, dan kunnen wij kijken of we jullie wensen en eisen aan het budget kunnen conformeren. Wel zo makkelijk!

Offerte aanvragen

Over de auteur
Suzanne Braaksma Mensen raken met verhalen en voice-over teksten die ik als copywriter voor onze branding films schrijf. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Daarnaast ben ik, samen met Lex Schmeetz, de drijvende kracht achter onze nieuwe strategie om onze opdrachtgevers nog duidelijker te laten ervaren wat het betekent als je een branding film agency als Fourcorners inschakelt. Strategisch videomarketing advies is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom blog ik hier ook graag over. Kundalini yoga is mijn mezelf-opruim-religie. Zoals Russell Brand het mooi zegt: "Kundalini yoga is de crack cocaine of yoga. If Hatha is mild weed high, Iyengar is a deep hash glow and Ashtanga is amphetamine, Kundalini blows the f**cking doors off."