Nieuwe Bond soundtrack: Skyfall

Categorie: Inspiratie

Het is vandaag precies 50 jaar geleden dat de eerste Bond film, Dr. No, in première ging. Om dit heugelijke feit te vieren is 5 oktober dan ook uitgeroepen tot Global James Bond Day. Een dag die wij hier op Four Corners HQ zeker niet voorbij laten gaan. Martini’s (Shaken, not stirred) bij de vrimibo straks!

31 oktober aanstaande is de Nederlandse première van de nieuwste Bond film: Skyfall. Geregisseerd door Sam Mendes en een van de eerste van een reeks van zes films die niet op het boek van Ian Flemming gebaseerd zijn.

Op de première van de film moeten we dus nog even wachten, maar vanochtend om 07.00 uur ging hij live: de soundtrack van de nieuwe Bond film ‘Skyfall’, geschreven door niemand minder dan Adele. De soundtrack is opgenomen in de wereldberoemde Abbey Road Studio’s in London.

De begeleiding komt van een 77-koppig tellend orkest en Adele schreef het nummer samen met producer en songwriter Paul Epworth. Met hem schreef ze eerder ook kaskraker ‘Rolling in the Deep’, dus succes gegarandeerd zou je zeggen. Oordeel zelf!

Over de auteur
Suzanne Braaksma Mensen raken met verhalen en voice-over teksten die ik als copywriter voor onze branding films schrijf. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Daarnaast ben ik, samen met Lex Schmeetz, de drijvende kracht achter onze nieuwe strategie om onze opdrachtgevers nog duidelijker te laten ervaren wat het betekent als je een branding film agency als Fourcorners inschakelt. Strategisch videomarketing advies is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom blog ik hier ook graag over. Kundalini yoga is mijn mezelf-opruim-religie. Zoals Russell Brand het mooi zegt: "Kundalini yoga is de crack cocaine of yoga. If Hatha is mild weed high, Iyengar is a deep hash glow and Ashtanga is amphetamine, Kundalini blows the f**cking doors off."