Preview – 3D op tv en in film

Categorie: Inspiratie

Michael van Os laat op het reclamewereld.blog.nl weten dat er 2 adverteerders zijn die tijdens de Superbowl een 3D-filmpje uit gaan zenden.

Het gaat om Dreamworks Animation, dat de trailer van Monsters vs Aliens gaat uitzenden en om PepsiCo, die een tv-spot van een minuut uitzendt voor hun SoBe Life Water-drankje. Dus, 135 miljoen brillen op (die worden gedistribueerd door Intel)!

Leuke experimentele tv! Daar zijn we altijd voor. Jammer natuurlijk dat we deze spots niet in ons kikkerlandje kunnen bekijken. Daarom kijken wij vooral uit naar het grote werk, het petproject van James Cameron, regisseur van ondermeer Aliens, Terminator 1 & 2, The Abyss en Titanic, die een decenium heeft uitgetrokken om zijn droomscript te verfilmen, Avatar. Avatar is een sci-fi film die volledig in 3D geschoten wordt. Er is nog vrij weinig bekend over deze film, behalve dan dat Sigourney “Alien” Weaver erin speelt en de hoofdrol van Jake Skully, die in de film veranderd in een Avatar – een andere buitenaardse versie van zichzelf, wordt vertolkt door Sam Worthington, een jonge, nogal onbekende Australische acteur.

Omdat er zoveel geheimzinnigheid rondom de film hangt is het leuk om eindelijk eens een plaatje te zien van de set. We moeten alleen nog even wachten tot 19 december 2009 voordat hij in de IMAX 3D-theaters in Amerika uitkomt. Wordt het straks een teleurstelling, of een grote verrassing?

Over de auteur
Suzanne Braaksma Mensen raken met verhalen en voice-over teksten die ik als copywriter voor onze branding films schrijf. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Daarnaast ben ik, samen met Lex Schmeetz, de drijvende kracht achter onze nieuwe strategie om onze opdrachtgevers nog duidelijker te laten ervaren wat het betekent als je een branding film agency als Fourcorners inschakelt. Strategisch videomarketing advies is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom blog ik hier ook graag over. Kundalini yoga is mijn mezelf-opruim-religie. Zoals Russell Brand het mooi zegt: "Kundalini yoga is de crack cocaine of yoga. If Hatha is mild weed high, Iyengar is a deep hash glow and Ashtanga is amphetamine, Kundalini blows the f**cking doors off."